כניסה לגולשים רשומים

שם משתמש:
סיסמה:
 זכור אותי במחשב זה

שכחת סיסמה? לחץ כאן
עדיין לא נרשמת? לחץ להרשמה

חיפוש הודעות בפורום

מיין לפי:  

תזונת התינוק המומלצת מהלידה ועד גיל חצי שנה  המשך...

תזונת התינוק המומלצת מגיל חצי שנה ועד שנה  המשך...

לתינוק שלכם צומחות שיניים? הכתבה הזאת עבורכם  המשך...

עקומות גדילה: האם התינוק מתפתח כמו שצריך?  המשך...

כל מה שחשוב שתדעו על חיסונים  המשך...

התפתחות העובר: כל השלבים  המשך...

לא מצליחים להיכנס להריון? הכתבה הזו עבורכם  המשך...

איפה כדאי ללדת? המדריך לבתי היולדות בארץ  המשך...

15 טיפים שיעזרו לכם לחסוך בהוצאות המשפחתיות  המשך...

רשימת קניות מלאה לקראת לידת תאומים ושלישייה  המשך...

כיצד בוחרים כיסא בטיחות לתינוק?  המשך...

כל מה שרציתם/ן לדעת על בחירת עגלה לתינוק  המשך...

רשימת קניות מלאה לתינוק שבדרך  המשך...

החנויות הכי שוות לקניית בגדי תינוקות ופעוטות  המשך...

איפה הכי כדאי לקנות צעצועים לקטנים?  המשך...

מחשבונים

פורום מתכונים

כתיבת הודעה חדשה
09/11/2011 20:28 שניצל...     ו    מיכל לב    

פרוסות שניצלים
לפזר עליהם מעט מלח
פפריקה
ולטגן על מחבט פסים מרוח בשמן.
להגיש עם פתתים ציפס פירה...
וסלט עשיר.
בתאבון cheeky

09/11/2011 20:30 #מחבת     ו    מיכל לב    

31/10/2011 13:57 שני - מתכון לדייסת שיבולת שועל     ו    נעמה-יועצת כלכלית    

להרתיח 3 וחצי כוסות מים או חלב, להוסיף 1 וחצי כוסות קוואקר (שיבולת שועל) ולבשל במשך דקה תוך כדי בחישה.
אני הוספתי לזה כל מיני דברים כל פעם בשילובים שונים כמו למשל דבש, מייפל, טחינה גולמית, בננות חתוכות, קוקוס... בטוח היו עוד אני לא זוכרת כרגע אבל זה יוצא מאוד טעים :)

31/10/2011 20:42 נעמה תודה רבה     ו    שני.    

08/11/2011 22:43 אין הרבה דרכים להכין את זה... ברור שאלו ההוראות שיהיו על האריזה אלא אם כן את קונה בשק     ו    נעמה-יועצת כלכלית    

בשקית ואז אין לך הוראות על האריזה...
ואת התוספות כל אחת מוסיפה לפי מה שהיא אוהבת, אני רשמתי הצעות למה אפשר להוסיף
תמיד אפשר לגוון עם דברים אחרים

02/11/2011 13:01 קציצות בטעם של עוד.....     ו    מיכל לב    

ארוחת צהרים של 5 דקות. בריאה מזינה והכי חשוב... טעימה!
בשר טחון
חזה עוף טחון ( כמות חזה העוף תהיה רבע מכמות הבשר.)
המון שמיר, כוסברה, פטרוזליה קצוצים.
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
מלח
מעט פפריקה.
מעט פרורי לחם.
לערבב היטב ליצור עיגולים שטוחים ולטגן\ על המנגל.

להגיש עם :
סלט עשיר
חומוס
פיתות
בתאבון.

08/11/2011 11:47 יאמי...     ו    בננהלוטי    

08/11/2011 11:45 אורז טעימי-בלי להשקיע בתוספות ועדיין לשדרג את הטעם     ו    בננהלוטי    

פשוט מוספים ל2 כוסות אורז 4 כוסות מים רתוחים-נותנים לזה לרתוח על אש גובהה ואז מנמיכים
והרי השדרוג-להוסיף ממש מעט כורכום-פחות מרבע כפית.להוסיף רסק עגבניות קטן,ולערבב.אפשר להוסיף צנוברים-לא הרבה כדי לא להשתלט  על הטעם.לאחר מכן לבשל כ10 דקות עם מכסה סגור ואש נמוכה.מכבים.ומשאירים סגור עוד כ 5 דקות.את האורז הזה אני עושה כשלא בא לי אורז לבן ועדיין אין לי זמן לחתוך ירקות כמו גזר גמבה,בצל פטריות וכו...כל אלו פשוט מעשירים את האורז ....

טיפטיפון-לערבב  רק עם כף עץ...

06/11/2011 18:33 מתכון אלכוהולי     ו    עומרכ    

קינוח אלכוהולי- טרמיסו
המצרכים:  
1 מעדן הגולן
0.5 קילו גלידה ריבת חלב
עוגיות אוראו
½   בקבוק שוקולד מריר מומס בליקר פינה קולדה
קרמבו ווניל
½   כוס  בקבוק  19/90 XXO
½   כוס  בקבוק  ואן גוך דאבל אספרסו
¼ כוס סירופ אייריש קרים
5 וופלים קפואים בטעם חלבה
אופן ההכנה:
½ מכלי הקיבול של הבלנדר שמים קרח , מוסיפים את
כל המרכיבים  מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם של ברד
להכנת רוטב השוקולד :
במקביל מרתיחים שמנת 32% לאחר הרתיחה מוסיפים 2 חפיסות שוקולד מריר מומס
הצעת הגשה:
יוצקים לכוס יפה קפואה ומגישים עם וופל בטעם חלבה (רצוי קפוא) בתוספת רוטב השוקולד החם
 
שלכם זיו מנור – מופעי חוויה באלכוהול ויין

07/11/2011 17:34 רעיון בשבילך     ו    עומרכ    

אם הקינוח גירה אותך ויש לך איזה אירוע בפתח, תפני לזיו מנור {0522457843} הוא עושה מופעי חוויה באלכוהול ויין
ושם תוכלי לטעום מכל הקינוחים המופלאים

05/11/2011 22:57 סולחת! יש לך זמן עד שבת הבאה....-     ו    מיכל לב    

התחלת לעבוד? בהצלחה!

05/11/2011 23:29 יפה המון הצלחה...     ו    מיכל לב    

25/10/2011 23:03 יאללה מחכה.     ו    בננהלוטי    

31/10/2011 13:57 ממרח ריבת חלב!     ו    נעמה-יועצת כלכלית    

01/11/2011 12:04 מתכון לעוף בסיר     ו    שירי1979    

נועה שלי חולה על זה:
להרתיח את העוף במים כדי להוציא את הלכלוך..
בסיר גדול:
לטגן בצל עם טיפונת שום.
להוסיף את העוף (אני שמה 2-3 כרעיים).
לשים: גמבה, גזר, תפוחי אדמה, קישואים.. (אפשרבאמת כל דבר, זה מה שאני שמה...)
לתבל עם כף כורכום, קצת מלח, פפריקה אדומה, קצת פלפל.
להוסיך כוס מים ושעה וחצי על אש נמוכה...

בתאבון...

31/10/2011 08:36 יש לי בשר טחון עוף+הודו נקבה     ו    שני.    

רק רעיונות  איך לעשות את זה במרק?

31/10/2011 08:39 היי שני, את יכולה להכין כל מרק שאת רוצה: ירקות, עגבניות. ולהכין --     ו    tua@123    

כדורים קטנים של הבשר ולזרוק פנימה.
כמובן לתבל את הבשר לפני.

31/10/2011 08:41 את בכיף יכולה להכין מזה קציצות וליזרוק למרק כשהוא רותח להלן הקציצות:     ו    מעייןמנור    

קציצות:
לגרד בפומפיה בצל 1 תפוח אדמה 1 שיני שום 1  קצת מלח (אם את אוהבת לקצוץ דק פיטרוזליה ) ולהכין כדורים ולזרוק כשהמרק רותח
מעולה
כשאת מוציאה לתת אז תפוררי את הקציציה אצלי ממש אוהבים את זה

31/10/2011 09:14 תודה רבה על המענה צריך לשים ביצה בתערובות?     ו    שני.    

וכמה זמן צריך לבשל את המרק?

16/10/2011 10:49 העוגת שוקולד של ליהיא לפיד... זו שרצה פה חופשי, הואלתי בטובי להכין עקב חוסר יצירתיות     ו    ר*ע*ו*ת    


לקראת אירוח בסוכות, ומה זה הדבר הנפלא הזה?!!!
מגיע לי שלא הכרתי קודם.. כל פעם שקראתי את זה אמרתי- אה! שוקולית...לא נכין!

הכנתי, והיא יותר טובה מכל עוגת שוקולוד שהכנתי!!!! (ואל תגידו לה אבל) גם יותר טובה מכל עוגת שוקולד שאמא שלי הכינה!

בקיצור!
אני מודה, מודה, מודה, לכן! אחלה מתכון! מעכשיו אני כותבת סותמת ומכינה בשקט!

16/10/2011 11:07 וואו מעולה ! טוב לשמוע     ו    בננהלוטי    

20/10/2011 23:44 אפשר את המתכון בבקשה? תודה(:     ו    אפרת8    

יצירת קשר עם אפרת8:
21/10/2011 13:45 הדס שמה פה את המתכון בפעם האחרונה שנתקלתי בו - העתקתי לך אותו לכאן...תהני!!!     ו    ר*ע*ו*ת    


עוגת שוקולד עם שמנת מתוקה->
 
מצרכים:
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
4ביצים
3/4 כוס שמן
1/2 שמנת מתוקה
 
ציפוי-
100 גר'שוקולד מריר
1/2 שמנת מתוקה
 
הכנה:

  1. לערבב את החומרים לעוגה ולאפות בחום 170-180 מעלות למשך 45 דק' – עד לקבלת קיסם יבש.
  2. להביא לרתיחה את המצרכים לציפוי תוך כדי בחישה.
  3. כשהעוגה חמה לחורר אותה ולשפוף את הציפו.
  4. לחכות שתתקרר ולהכניס למקרר

30/10/2011 15:09 למצרכים תוסיפו גם שמנת חצוצה (גביע)וכפית אבקת אפייה     ו    mrimok    

אני עושה תעוגה הזו כבר שנים של קרין גורן  יש לה מתכונים נדירים וקלים 

27/10/2011 09:21 בנות אפשר מתכונים לעוגות ללא גלוטן מישהי כתבה לפני חודש מתכון של חמותה יצא סוףףף     ו    לנהסלע    

יצירת קשר עם לנהסלע:
27/10/2011 18:04 הי לנה. אני פשוט החלפתי את הקמח בקמח-אורז-מלא. יצא מעולה!! ממש פשוט     ו    נעמה-יועצת כלכלית    

כל עוגה כושית רגילה אפשר להחליף את הקמח הרגיל בקמח נטול גלוטן כלשהו.
הכנתי את העוגה ליום הולדת של הבנים וכללל הילדים טרפו!!

20/09/2011 19:40 יפה לך ענבחושה ;))))))     ו    הדס-מנהלת הפורום    

01/10/2011 05:37 לא מוצאת את המתכון     ו    liataviv    

אני רוצה לנסות להכין:)

03/10/2011 12:48 מצ"ב המתכון     ו    אמא של רוני ג`וי    

קציצות טונה אפויות : 

2 קופסאות טונה  לפורר את הטונה

2 בצלים קצוצים מטוגנים 

ביצה 

2 כפות קטשופ

כף דבש (אני לא שמתי) 

5 כפות גדושות של פירורי לחם 

כף אבקת מרק 

מלח , פלפל 

אופן ההכנה : 

לחמם תנור לחום בינוני 

לשים בתבנית נייר אפייה  להבריש את הנייר במעט שמן 

לערבב את כל חומרי הקציצות  , ליצור אותן ואז להשטיח אותן . 

לאפות 20 דקות , לאחר 10 דקות להפוך אותן ......... 

הקציצות מוכנות כשהן  מזהיבות............. 

בהצלחה ..................


03/10/2011 12:50 **של ענבלושה כמובן     ו    אמא של רוני ג`וי    

03/10/2011 12:57 תודה מתוקה     ו    liataviv    

כבר חשבתי ששכחו אותי, הולכת להכין

03/10/2011 14:21 בתיאבון!!     ו    אמא של רוני ג`וי    

25/10/2011 09:25 אולי התנור היה חם מידי ? למרות שמדדתי את הזמן     ו    עדיויובי    

לא, הכנתי את הכל במקום, ממש תוך כמה דק
בעאסה
אנסה שוב

25/10/2011 18:57 בהצלחה יקירתי........     ו    ענבלושה    

24/09/2011 17:17 בכיף     ו    בננהלוטי    

19/10/2011 12:43 מזה פירורי פנקו?     ו    naamay    

17/10/2011 10:11 מתכון לעוף ברוטב שום ודבש     ו    בננהלוטי    

עוף-איזה חלק שאוהבים-אצלנו זה שוקיים- 8 יחידות
1/3 כוס סויה
1/2 כוס דבש
1/3 כוס שמן זית 
6 שיני שום (עם זה אפשר לשחק-אם אוהבים יותר-אפשר-ואם פחות-אז אפשר גם 4 וזה עדיין יוצא טעים)
אופציונלי- 1/3 כוס יין לבן/אדום.
מלח,פלפל

מערבבת היטב את כל חומרי המרינדה בקערה-ומשרה את העוף בקערה כמה שיותר -יותר טוב (אם יש לי זמן-לפעמים אני משאירה גם כל הבוקר)-מכניסים לשקית קוקי-ומשם לתנור ל 200 מעלות-ולהוציא כשהעוף שחום ,שזוף-ומוכן לטריפה :)   (בערך  שעה ) 

19/10/2011 06:07 בעלי התלהב בטירוף,אורי חיסל חתיכה יפה ואמא שלי לא הפסיקה לתת מחמאות בקיצור----     ו    tua@123    

יפה טעימי מאוד אפילו שהשרתי רק חצי שעה במרינדה. כי היינו רעבים מאוד. האמת שאת צודקת שנמאס כבר מהתוספת של האורז, חייבים לגווון קצת.

10/10/2011 14:14 מעתיקה מתכון טוב של הדס(סבתא של הדסי :)) לעוגיות משובחות ביותר     ו    בננהלוטי    


 
מצרכים
100 גרםחמאה רכה
רבע כוס + כף סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
ביצה 1
3/4 כוס קמח- אפיון גם טוב
1.5 כוס שיבולת שועל
1/3 כפית קינמון טחון
1/2 כפית סודה לשתיה
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס אגוזי מלח קצוצים
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס נטיפי שןקולד ציפס
מעט לימון
 
אופן ההכנה
מערבבים הכל ביחד לעיסה
אפשר לעשות עיגולים להשטיח ולשים על נייר אפייה, או להשטיח את כל העיסה על התבנית וליצור עיגולים אחרי האפייה
לחמם תנור מראש ל-180 מעלות ולשים 20 דק' חצי שעה...

13/10/2011 11:44 ממממ נשמע טעיםםםם     ו    מיכל - עורכת האתר    

06/10/2011 09:19 יש הצעות לעוגה בחושה לצאת הצום??     ו    tua@123    

06/10/2011 14:35 אם תרצי אני אתן לך מתכון     ו    בננהלוטי    

09/10/2011 11:31 גם אני     ו    בננהלוטי    

11/10/2011 22:14 מתכון לעוגת סולת - באיחור ארוך ...אבל כמה שהיא טעימה וקלה לא להאמין וילדים אוהבים     ו    ליאת83    

אז ככה טורפים 3 ביצים שלמות בקערה ומוסיפים לפי הסדר :
1. 1 כוס סוכר
2.    3/4 כוס שמן רגיל
3.  1 וחצי א. סוכר וניל או תמצית וניל
4. 1 וחצי א. אפיה
5.  1 כוס מים
6.  1 וחצי כוס קמח  
7.   1 וחצי כוס סולת

לשפוך את הכל לתבנית משומנת ומעל להטביע צימוקים / שברי אגוזי מלך / שקדים / חתיכות תמרים(הבן שלי בטוח שזה שוקולד שששששש........לא לגלות להם ...) וכל מה שבא לדמיין .......  להכניס לתנור בחום בינוני עד שמזהיבה .


סירופ לעוגה : (מה שגורם לה להיות הכי טעימה שיש...)
1 וחצי כוס סוכר , 1 וחצי כוס מים , 1 לימון פרוס עם הקליפה ( או תפוג או קלמנטינה מה שיש..)
להרתיח בין 20 דקות לחצי שעה עד שזה טיפה מסמיך ...לשוך את הסירופ חם על העוגה כשהיא קרה ( חשוב מאוד.. )
הכמות מתאימה לתבנית חד פעמי רגילה מלבנית או שלוש תבניות אינגליש קייק .
בתאבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.....................



12/10/2011 17:13 תודה!!     ו    tua@123    

10/10/2011 14:10 ושוב מקפיצה     ו    בננהלוטי    

10/10/2011 14:08 מקיפצה     ו    בננהלוטי    

10/10/2011 14:08 מקפיצה לאלמז     ו    בננהלוטי