כניסה לגולשים רשומים

שם משתמש:
סיסמה:
 זכור אותי במחשב זה

שכחת סיסמה? לחץ כאן
עדיין לא נרשמת? לחץ להרשמה

חיפוש הודעות בפורום

מיין לפי:  

תזונת התינוק המומלצת מהלידה ועד גיל חצי שנה  המשך...

תזונת התינוק המומלצת מגיל חצי שנה ועד שנה  המשך...

לתינוק שלכם צומחות שיניים? הכתבה הזאת עבורכם  המשך...

עקומות גדילה: האם התינוק מתפתח כמו שצריך?  המשך...

כל מה שחשוב שתדעו על חיסונים  המשך...

התפתחות העובר: כל השלבים  המשך...

לא מצליחים להיכנס להריון? הכתבה הזו עבורכם  המשך...

איפה כדאי ללדת? המדריך לבתי היולדות בארץ  המשך...

15 טיפים שיעזרו לכם לחסוך בהוצאות המשפחתיות  המשך...

רשימת קניות מלאה לקראת לידת תאומים ושלישייה  המשך...

כיצד בוחרים כיסא בטיחות לתינוק?  המשך...

כל מה שרציתם/ן לדעת על בחירת עגלה לתינוק  המשך...

רשימת קניות מלאה לתינוק שבדרך  המשך...

החנויות הכי שוות לקניית בגדי תינוקות ופעוטות  המשך...

איפה הכי כדאי לקנות צעצועים לקטנים?  המשך...

מחשבונים

פורום מתכונים

כתיבת הודעה חדשה
11/07/2011 09:41 למאסטר שף של הפורום (אורנית) ולבנות....אני לא בשלנית גדולה..התחלתי לבשל לתמר וזה יוצא     ו    zehavit06    

 לא רע בנתיים...אני רוצה להכין לה מרק עגבניות..נמאס לי להכין מרק ירקות עם עוף חחחחחח
יש לך מתכון קל????
תודה
זהבית

יצירת קשר עם zehavit06:
11/07/2011 10:08 מרק עגבניות:     ו    אמא של רוני ג`וי    

8 עגבניות גדולות ורכות
2 גזרים
1 בצל
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
רבע כוס אורז
מלח
4 כפות סוכר - טיפ: בכל מתכון עם עגבניות כדאי להוסיף סוכר כדי לסתור את החמיצות
קטשופ


חותכים את העגבניות לרוחב ומגררים על מגררת גסה - זורקים את הקליפות.מקלפים את הגזר ומגררים גם אותו. מוסיפים מים רותחים עד גובה 3/4 סיר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר.

קוצצים ומטגנים את הבצל עד להזהבה ולאחר שמנקים את הקצף מוסיפים לסיר.

מוסיפים את כל יתר המרכיבים מלבד האורז.

מנמיכים את האש ונותנים למרק להתבשל כחצי שעה

מוסיפים את האורז (שטוף) ומבשלים 10 דקות נוספות.

אפשר להכניס גם צרור פטרוזיליה בשלב שבו מכניסים את האורז

11/07/2011 10:10 תודה רבה :-)     ו    zehavit06    

11/07/2011 12:15 אז זהביתוש-המאסטרית הגדולה של הפורום היא בעצם אפרת-אמא של רוני ג'וי-אבל תודה ו->     ו    בננהלוטי    

בהמשך אם תצטרכי עוד משהו אשמח לעזור

11/07/2011 13:30 בכורה...חחח...     ו    בננהלוטי    

11/07/2011 14:56 אפרת תודה רבה יצא אחלה מרק:-)     ו    zehavit06    

11/07/2011 15:15 והנה המתכון-באדיבות אפרתוש     ו    בננהלוטי    

מרק עדשים לילדים ומבוגרים
 
שמן זית
6 שיני שום
2 בצלים
3 גזרים (עיגולדים)
3 עגבניות (קוביות)
3 תפח"א
עדשים אדומות (רצוי להשרות ללילה)
חופן פטרוסיליה
הודו

איך?
לטגן את הבצל + שום מס' דקות
להוסיף גזר ועגבניות
להוסיף עדשים ולהמשיך לטגן עוד קצת
בסוף להוסיף מעט פטרוסיליה שטופה היטב

לתבל - מלח, פלפל (לא חובה), 1/4 כפית כמון (חובה!) + 3-4 כפיות לימון- אבקת מרק אופציונלי (אני לא משתמשת בכלל)

להוסיף מים, להרתיח ולבשל (לפחות שעתיים) (לטעום שהתיבול OK)

לאחר שמתקרר - לבלנדר בלינדור גס ...

12/07/2011 14:22 מרק עדשים נראה מעולה! הולכת לנסות. אבל מה עושים עם ההודו שבמרכיבים?     ו    שירלי123    

וכמה הודו? כמה עדשים?
תודה!

30/11/2011 10:29 מקפיצה לשני     ו    tsell    

12/09/2012 22:50 מה הכמות של העדשים?     ו    perachbd    

29/08/2012 14:41 מתכון מיוחד לראש השנה – טרמיסו מקורי     ו    zivman    

ראש השנה מתקרב , חג חגיגי ומיוחד עם מנהגים מיוחדים :
תקיעות בשופר , בקשת סליחה , סעודת החג , תפוח בדבש , רימונים ועוד
 
לצד מנהגים אלו וכמקובל בחג , אנחנו בטוח נארח או נתארח
ועל כן מצורף מתכון מיוחד ומקורי להכנת טרמיסו  
 
http://www.youtube.com/watch?v=lJaU6MRu8Q0&feature=youtu.be
 
 
בכול שאלה ניתן לפנות אלי , צפיה מהנה , זיו מנור
www.zivmanor.co.il

21/05/2012 13:11 מה אפשר למרוח על הפרוסה חוץ מגבינה וטחינה כדי לגוון לו קצת?     ו    אפרת8    

שיהיה גם בריא...(:

יצירת קשר עם אפרת8:
22/05/2012 23:30 איפה קונים ממרח שקדים וחרובים? זה נחשב לממרחים בריאים?     ו    אפרת8    

תודה רבה!

יצירת קשר עם אפרת8:
23/05/2012 09:05 בחנויות טבע גם בסופרים יש     ו    לנהסלע    

18/07/2011 00:02 מעתיקה לכן מתכון לעוגת שוקולד של אירה -ללא חמאה     ו    בננהלוטי    

3 ביצים, 2 כוסות סוכר, 2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפיה, 3/4 כוס שמן, 1/2 כוס חלב, 1 שקית אבקת אפיה, 3 כפות קקאו. לערבב הכל ביחד ולהוסיף כוס מים חמים - לערבב טוב. לאפות בחום 180מעלות עד שקיסם יוצא יבש( בערך 40 דקות). כשעוגה מוכנה להכין רוטב: 1/2 כוס סוכר, 3/4 כוס חלב, 1 כף קקאו לבשל עד שסוכר נמס. לחורר עם קיסם את העוגה( כמה שיותר חורים יותר טוב) ואז לשפוך את הרוטב החם על עוגה חמה. טעים מאוד מאוד!!

18/07/2011 15:44 תודההההה!     ו    איתמר1310    

30/04/2012 15:49 נשמע טוב     ו    eden20122012    

מכל השיחות פה אני מתחילה להיות ממש רעבה!!!
והמתכון נשמע ממש טוב!

אבל מה עם קצת דיאטה? לשים את הריר שלכם בצד ולהתחיל לעשות פעילו גופנית..

בעצם, אם מביננו יש את העצלניות האלו- וכמובן טבעי שיהיו אותן נשים שמחלקות את עצמן לאישה, אמא, חברה, אשת קריירה וכו ואין לה זמן להליכות וכו, אז בהקשר לזה אציין את שאיבות שומן

30/04/2012 20:28 שטויות במיץ קוקוס... שאיבת שומן.למה?? --->     ו    מיכל לב    

ובבקשה להפסיק לפרסם!!! זה פורום חברתי לא פירסומי!!!!

30/04/2012 14:28 מתכונים?     ו    eden20122012    

עזבו אתכן ממתכונים, לא הגיע הזמן אחרי הלידה קמצ לחזור לשגרה ולהתחיל לחטב ולייצב את הגוף שהיה לנו לפני??
אמליץ לכן על מכרז לרפואה אסטטית שיגרום לכן להרגיש יפות וחטובות !!! שאיבת שומן תעשה לכן פלאים ותשנה כן את החיים אפילו...

01/05/2012 09:38 חצופים תפסיקו לפרסם     ו    לנהסלע    

04/05/2012 17:49 ממש חוצפנים     ו    בננהלוטי    

25/07/2011 17:41 קבלי-     ו    מיכל לב    


מתכון לחטיפי בריאות
 

מתכון ביתי להכנת חטיפי בריאות עתירי סידן וברזל. תערובת פשוטה להכנה, לערבב ולאפות

 
 
 

החומרים ל-10 מנות 
2/3 כוס קמח מחיטה מלאה
1/2 כוס סוכר חום
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
50 גר' גרגירי שומשום מלא
1 כפית קינמון
1/4 כפית הל
1/4 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
10 תמרים מיובשים קצוצים
5 משמשים מיובשים קצוצים
2 חלבוני ביצה

אופן ההכנה
לחמם מראש תנור ל ◦360 ולשמן קלות תבנית בקוטר 20 ס"מ.
לבחוש היטב את כל החומרים מלבד חלבוני הביצים.
להוסיף את החלבונים ול

המשיך לערבב.
להעביר לתבנית ולאפות כ-25 דקות.
לצנן ולחלק ל- 10 מנות.

 

ערך תזונתי של כל חטיף
אנרגיה: 199 קק"ל
פחמימות: 27.44 גר'
סיבים תזונתיים: 1 גר'
חלבון: 5.1 גר'
שומן: 7.5 גר'
ברזל: 2.42 מ"ג
סידן: 72 מ"ג

המתכון של ליטל מאירסון, דיאטנית קלינית בחב' "מרשל מוצרי טבע". 
 

25/07/2011 17:43 עוד אחד...............     ו    מיכל לב    

מרכיבים:
3 ביצים

½ 1 כוסות קוואקר

½ 1 כוסות קמח מלא

½ כוס סוכר ½ כוס שמן קנולה

1 שקית אבקת אפיה

טיפ! כפית קליפת לימון מגורד וכפית קליפת תפוז מגורד מוסיפים המון...

חופן צימוקים (לשטוף וליבש),

חופן אגוזים קצוצים דק

50 גר' שוקולד ציפס או שוקולד שחור , מגורד דק
אופן ההכנה:

1.      לערבב את כל החומרים היבשים כולל אבקת אפיה


2.      להוסיף 2 ביצים שלמות + חצי כוס שמן


3.      להוסיף את קליפת הלימון והתפוז


4.      אופים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ל- 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות


5.       מוצאים מהתנור ועושים סימנים לרוחב ולאורך כגודל העוגיה הרצויה


6.      מחזירים לתנור לעוד כ- 15-20 דקות עד שהעוגיות נראות שחומות (לא יותר מדי) 

25/07/2011 18:44 מעולה.תודה יקירה     ו    בננהלוטי    

30/04/2012 14:42 בריאות ומה שמסביב     ו    eden20122012    

עכשיו את מדברת לענין.. בשיבולת שועל יש סגולות מעולות למניעת מחלות, לתחושת שובע והכי חשוב טעים מאוד!!!
ואם כבר מדברים על בריאות ושובע... המסת שומן יעיל בבעיית שומנים עודפים ומניב תוצאות מדהימות לגופך!!!

26/04/2012 10:49 מתכון - נקניק שוקולד- מדהים שניה עבודה ו....טעים. מתכון של ניקי ב מהאתר.     ו    מיכל לב    

מתכון - נקניק שוקולד
מצרכים
שכבת השוקולד:
100 ג` חמאה
2 כפות שוקולית
חבילת שוקולד חלב
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
200 ג` ביסקוויטים טחונים
כף ברנדי
1/3 כוס חלב
שכבת הקוקוס:
120 ג` קוקוס
100 ג` אבקת סוכר
120 ג` חמאה
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1. להמיס חמאה ושוקולד, לצנן מעט, לערבב עם כל המצרכים ולחלק לשניים.
2. לערבב את מצרכי שכבת הקוקוס ולחלק לשניים. ליצור שני גלילים מאורכים ולהכניס להקפאה ל 10 דקות.
3. את "בצק" השוקולד לרדד או לשטח בעזרת הידיים (הכי כיף) על ניילון נצמד לצורת מרובע. להקפיד שהדפנות לא יהיו עבות.
4. להניח את גליל הקוקוס על "בצק" השוקולד (לא בקצה קצת אחרי) לגלגל בעדינות לנקניק אחד גדול, להדק היטב ולהקפיא לשעה. אותו דבר עושים עם שני החלקים שנותרו.
5. לחתוך לפרוסות ולבקש מהילדים שימתינו עוד שתי דקות. "תנו לי לצלם, עוד רגע אתם מקבלים, אף אחד לא נוגע עד שאני מצלמת"
המלצה:
להחזיק באופן קבוע בהקפאה לאורחים שמפתיעים. עושה רושם וגם טעים מאוד.

26/04/2012 10:51 http://www.nikib.co.il/node/29     ו    מיכל לב    

28/04/2012 23:23 חבל על הזמן קלים ומעולים.     ו    מיכל לב    

25/04/2012 07:33 האם מותר לתת סלק בגיל 6 חודשים?     ו    odi80    

25/04/2012 19:31 כן     ו    בננהלוטי    

17/04/2012 16:50 משיכה בשיערות     ו    liataviv    

אני אמא לתאומים בן ובת בני שנה וארבע ,הבת מאוד דומיננטית והבן יותר עדין. בכללי הם משחקים יפה אבל כבר כמה זמן היא מושכת לו השערות וצוחקת .ניסיתי הכל , ניסיתי לכעוס ,ניסיתי לגרום לה ללטף אותו, ניסיתי להסיח את דעתה....כלום לא עזר היא ממשיכה וזה כל כך חזק שהוא לא נושם מבכי אחרכך וכוקורע לי את הלב ואני גם כועסת עליה שחוץ מזה היא נשמה טובה .
אני מרגישה שהיא מנסה למשוך תשומת לב בצורה כזאת( לא שחסר לה כי אני איתם כל היום בבית) פשוט נראה שכשהיא רוצה אותי היא עושה את זה או כשהוא עסוק היא באה לו ואני מיואשת מה עושים?

26/03/2012 12:13 מתכון למרק ראשון לתינוקת     ו    אמא85    

אשמח לקבל מתכון למרק עוף+ירקות לתינוקת בת 7 וחצי חודשים
תודה

29/03/2012 10:42 יש פסטות כשרות לפסח אפשר לעשות מוקרם...     ו    מיכל לב    

תפוחי אדמה מוקרמים בתנור.

04/04/2012 21:31 היי     ו    מיכל - עורכת האתר    

את יכולה להכין פשטידות ללא הבסיס, אורז, פירה, בשרים, דגים וכו - הכל ללא בצק. יש מלא דברים

16/03/2012 16:53 הכנתי השבת מדהימה וקלה.... עוגה כושית.     ו    מיכל לב    

עוגת שוקולד עסיסית בטירוף (וזולה)
 
 
עוגת שוקולד מפתיעה: ההכנה מהירה, החומרים לא יקרים והיא אפילו פרווה- אבל כל כך טעימה...
 
כמות: 3 תבניות אינגליש קייק
 
חומרים
 
לעוגה:
21/2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2/3 כוס קקאו
1/3 כוס שוקולית
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
3 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות מים
2 שקיות וניל+כף תמצית וניל
 
לציפוי:
ממרח שוקולד (בערך כוס) מדולל במעט מים רותחים (בערך 1/4 כוס)
 
 
 
אופן ההכנה
 
מכינים את העוגה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים. 
 
מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים:
מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
 

01/03/2012 21:20 http://www.nikib.co.il/taxonomy/term/46     ו    naamay    

21/02/2012 01:13 המלצה     ו    dolev123412    

כאחד שנחשב לפריק של סושי בפרט ואוכל אסייתי בכלל, רציתי להזמין אתכם לבלוג הצנוע שלי שבו אני מנסה לאסוף את כל מסעדות הסושי בישראל ולסדר אותם בצורה מסודרת לפי ערים ואיזורים (וזאת מכיוון שאין אף אתר אחר העוסק בכך) וכך ליצור בית אמיתי לכל אוהבי הסושי למיניהם.

הייתי גם מאוד מאוד שמח אם תוכלו להוסיף גם ביקורות או חוות דעת משלכם על המסעדות שמופיעות באתר.

תודה רבה לכולכם ותמשיכו להיות אחלה פורום.

כתובת הבלוג: http://www.sushi-israel.com


05/02/2012 13:26 יש למישהי מתכון ללזניה בשרית?     ו    morani801    

תודה

16/02/2012 13:12 http://www.nikib.co.il/node/683     ו    naamay    

13/02/2012 14:31 עדשים-     ו    shanyss    

בצל קצוץ
 חצי ראש שום קצוץ
 חצי חבילת כוסברה
 חצי חבילת פטרוזיליה
1 עגבנייה
חצי שורש סלרי  (אפשר לקנות בכל סופר)
3 כוסות עדשים ירוקים

מחממים שמן זית במחבת (לפי העין)
מטגנים את השום והבצל (עד השחמה)
אחרי שהשרנו לילה שלם את העדשים מכניסים לסיר עם השום והבצל המטוגנים קלות ,מערבבים ומתבלים בפפריקה אדומה+כמון+פלפל שחור+כרכום+מלח
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה  ומוסיפים לסיר,מגרדים את העגבנייה מעל כל התבשיל +את הסלרי ראש מבשלים חצי שעה עד 40 דק' בסיר סגור ויוצא טעיייייייייייייייייים !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובריא ,בתאבון :)

18/01/2012 22:21 טוב אילתרתי תבשלי ויצא אמי טעמי ופשוט->     ו    הדס-מנהלת הפורום    

חותכים בצל ו-4 שינים שום - מטגנים בסיר נמוך.
מוסיפים פרגית/עוף א ומה שיש...
מחכים שיסגרו...
מוסיפים רסק גבניות, תפוח"א בקוביות וגזר בטבעות
אפונה
שופכים מים עד 3/4 מהתבשיל +מלח, פלפל, אבקת מרק עוף ואבקת מרק בצל

מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי שעתיים...

רצוי להכין אורז או פסטה בצד...

יוצא מעדני

19/01/2012 22:16 מת ספר המתכונים וצא לאור??     ו    מיכל לב    

19/01/2012 22:16 מה נסגר עם ה י במקלדת??     ו    מיכל לב    

26/01/2012 14:14 חחחחח בקרוב ;)))     ו    הדס-מנהלת הפורום